Het team

Het team achter Scroll With It bestaat uit Bram en Rose van Holstein. Met z’n tweeën hebben wij meer dan 10 jaar ervaring met social media en grafisch ontwerpen. Wij zijn gevestigd in Wolphaartsdijk en willen ons onderscheiden als dé social media manager van Zeeland en ver daar buiten! Ben je opzoek naar een social media manager? Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wij hebben jarenlange ervaring met het complete Adobe pakket en de verschillende social media kanalen. Wij denken graag “out of the box” zodat elk project een unieke uitdaging wordt!

Onze visie

Onze passie is het helpen en ondersteunen van ondernemers, zodat zij hun eigen professionele droom kunnen waarmaken.

Als zelfstandig ondernemers weten we hoe het is om druk te zijn met je bedrijf, het liefst houd je je alleen maar bezig met waar je goed in bent.

Wij kunnen niet wachten om jou groter te maken op social media! Doordat wij fulltime bezig zijn met social media zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, hierdoor zorgen wij dat jouw bedrijf opvalt in deze online wereld! Door met ons samen te werken haal je de kennis van social media in huis!

Waarom Scroll With It?

Scroll With It is gespecialiseerd in het maken van content voor social media. Maar dat niet alleen. Je kan bij ons ook terecht voor het ontwerpen en laten maken van een website! Of je nu opzoek bent naar een blog, website of een webshop voor je bedrijf, wij zijn van alle markten thuis!

We zullen ons gaan storten op jouw social media strategie. Niet één bedrijf is hetzelfde en wij zorgen ervoor dat jouw strategie aansluit bij jouw unieke punten. Hierdoor zorgen we ervoor dat jouw doelgroep jou zal vinden in deze online wereld! Voor social media maken wij een content kalender voor je zodat je duidelijk en overzichtelijk ziet wat, waar en wanneer er iets geplaatst wordt. Ook maken wij een maandelijks of drie-maandelijks rapport met alle statistieken zodat je duidelijk en overzichtelijk ziet wat het jou opgeleverd heeft.

Neem snel contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!