Portfolio

Hieronder is een selectie van ons portfolio te vinden. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen. Of het nu gaat om een social media campagne of een nieuwe website, wij staan klaar voor jou.

Websites

Vishandel van Nunen

Voor Vishandel van Nunen hebben we een volledig nieuwe site ontworpen. Hieronder is de eerste draft te zien en daarna het eindresultaat. Wil je de site zelf bezoeken? Neem dan een kijkje op de site van Vishandel van Nunen.

De eerste draft:

Mockup Vishanden van Nunen

Uiteindelijke website:

Website Vishandel van Nunen

PlanVisie

PlanVisie was opzoek naar een website voor een nieuw concept. Wij hebben de volledige site hiervoor ontworpen en ook gebouwd. Hieronder is de eerste draft te zien en daarna het eindresultaat. Wil je de site zelf bezoeken? Neem dan een kijkje op de site van De Allerbeste Hypotheek Offerte.

De eerste draft:

Planvisie website mockup

Uiteindelijk website:

Planvisie Website

Social media campagnes

Hieronder is een selectie van onze social media campagnes te zien. Elke campagne is uniek. Wij starten met het onderzoeken naar de juiste strategie is voor jouw bedrijf. Hierna ontwikkelen wij de content en de teksten. Vervolgens plaatsen wij de content op social media.

Vishandel van Nunen

Voor Vishandel van Nunen verzorgen wij de Instagram en Facebook content. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Wil je deze sociale media content zelf bekijken? Neem een kijkje op de social media pagina’s.

Concept

Portfolio Vishandel van Nunen 01

Uiteindelijk campagne

Portfolio Vishandel van Nunen 02

PlanVisie Hypotheken

Voor PlanVisie Hypotheken verzorgen wij de Facebook content. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Wil je deze sociale media content zelf bekijken? Neem dan een kijkje op de social media pagina.

Concept

Portfolio Planvisie hypotheken

Uiteindelijk campagne

Portfolio Planvisie hypotheken 02

Wil je gebruik maken van onze diensten of wil je toch graag iets meer informatie ontvangen? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jij je kan focussen op waar jouw bedrijf goed in is. Laat de rest maar ons over!

Tevens zijn wij natuurlijk ook te volgen op onze eigen social media kanalen. Hier vind je tips en trucs om zelf ook aan de slag te kunnen gaan op social media!