Werken met Thema’s op Social Media

Werken met thema’s op social media

Er zijn momenten dat je even niet meer weet wat voor content je kunt plaatsten op social media. Dit overkomt de beste, om dit te voorkomen werken wij met 3 vaste thema’s.

Er gebeurt genoeg om je heen om je te laten inspireren. Maar zorg ervoor dat je consistent blijft met het type posts dat je plaatst.

Bij Scroll With It gebruiken we 3 vaste thema’s voor onze posts.

Social Media Management dit is een informatieve post, hierin vertellen wij wat wij doen.
Thema's 01

De algemene informatie post op maandag. Deze gebruiken wij om onze diensten uit te dragen. Hierin vertellen we duidelijk wat we doen en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We leggen uit wat wij doen en hoe wij jouw bedrijf kunnen laten groeien in deze online wereld.

Blog, hoe werken met thema's
Thema's 02

De informatieve posts op woensdag. Hierin geven we advies. We komen met tips en trucs waar je als je bedrijf zelf aan kan werken. Dit doen wij doormiddel van een blog of een interessante post. Hiermee zorgen we dat je zelf aan de slag kunt gaan voor jouw bedrijf

Social media kan voor elk bedrijf. Dit is een inspirerende post die mensen aanzet tot nadenken.
Thema's 03

De inspirerende posts op vrijdag. Hierin proberen wij onze doelgroep te inspireren om de stap te zetten naar social media, een website of anders. Hierin vertellen wij waarom het juist nu slim is om aan de slag te gaan in deze steeds groter wordende online wereld.

Waarom is het belangrijk om consistent te zijn?

Deze 3 types zijn de leidraad voor ons eigen social media kanaal. Dit geeft ons ook de nodige variatie om niet iedere week 3 dezelfde posts online te zetten. En voor onze lezers is het minder eentonig op hun tijdlijn.
Doordat wij structureel en consistent hierin zijn is onze Instagram tijdlijn ook overzichtelijk om te zien. We hebben hier een mooie hiƫrarchie in die rust en duidelijkheid uitstraalt.

Maar ook nu kan het zijn dat je er even niet uitkomt. Kijk dan goed om je heen met wat er allemaal speelt. Is er een feestdag? Komt er een feestdag aan? Is er een jubileum wat gevierd kan worden? Is het je eigen verjaardag? Noem maar op. Er zijn mogelijkheden genoeg. Probeer hierop in te spelen, dit scheelt weer in de tijd die je normaal gebruikt om een post te verzinnen.

Het belangrijkste is dat je consistent blijft in het type posts dat je online zet. Wijk niet af van je format.

Kijk bij onze DIENSTEN wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf. Dan laten wij jouw bedrijf groeien in deze grote online wereld.

Instagram overzicht met duidelijke thema's, dit zorgt ervoor dat je profiel er rustiger en professioneler overkomt

Voor meer informatie kan je ook altijd contact opnemen met ons. Scroll With It is er om jullie werk makkelijker te maken.

Volg ons ook op social media voor meer handige tips en trucs!